Cafetaria Broodjeshuis De Schans
J.P. Santeeweg 17 Nietap
Tel. 0594 - 516 330


hamburger Snackautomaat
snackautomaat

Onze snackautomaat is 24/7 per week geopend. Diverse snacks dag en nacht verkrijgbaar vanaf € 2,00


patathamburgerSnacks
Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn afkomstig van bekende gerenomeerde fabrikanten. Wij proberen u de best mogelijke kwaliteit te bieden. Een van onze specialiteiten zijn onze heerlijke frites. Deze zijn vervaardigd van heerlijke stevige bintjes van de beste kwaliteit. U zult zien, naarmate het jaar vordert, dat de frites wat bruiner worden. Dit komt door het suikergehalte van de aardappel. In de zomer schakelen we meestal over op nieuwe oogst.

banner6


Specialiteit
Onze gehaktballen zijn groot, vers en van ongeëvenaarde kwaliteit.

banner4


IJs en milkshakes!
Elke dag verse ijs en milkshakes bij Cafetaria De Schans.
ijs2


Zaalhuur
In onze ruime zaal kunt u terecht voor diverse activiteiten. Vanuit hier worden bijvoorbeeld fietstochten georganiseerd of kunt u vergaderen. Heeft u zelf een idee? Óók dat regelen wij voor u! 

banner1

Hieronder een greep uit de vele mogelijkheden. Hierbij is catering geen probleem (in overleg kunnen wij diverse salades klaarmaken):

- Fietstochten
- Oud Hollandse Spelletjes
- Buurtvereniging
- Kwissen
- Spooktochten
- Puzzeltochten
- Vergaderingen
- Koud buffet 


Mocht u ons iets willen mededelen of heeft u suggesties, mail het ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Er wordt altijd iets mee gedaan en u krijgt van ons gegarandeerd een terugkoppeling!

Copyright © 2021. Website created by PC Ronnie